Česnek má v české i mezinárodní kuchyni významné postavení. Toto jemné koření se sníženým obsahem soli a typickou vůní česneku je doplněno o zeleninu a používá se na kořenění a dochucování salátů, polévek, omáček, pomazánek, masových či sýrových jídel. Výborné je do bramboráků, na langoše a jiné speciality. Směs obsahuje 44 % čistého česneku ve formě prášku a granulátu, je velmi dobře tolerována i u lidí, kteří mají zažívací problémy po konzumaci čerstvého česneku.
K tomuto koření nabízíme kořenku pod kódem 4947 za 80 Kč.
česnek 44 %, jedlá sůl (jodidovaná), látka zvýrazňující chuť a vůni (glutaman sodný), cibule, bramborový škrob, zelenina (s obsahem celeru), řepkový olej
česnek 44 %, jedlá sůl (jodidovaná), látka zvýrazňující chuť a vůni (glutaman sodný), cibule, bramborový škrob, zelenina (s obsahem celeru), řepkový olej
Vyzkoušejte recept z našeho seriálu S chutí ke zdraví, který připravujeme ve spolupráci s Janicou Malek Lacovou, odbornicí na zdravou výživu.
Čerstvé ovoce a zelenina jdou pomalu stranou, avšak během přechodu ročních období nesmíme zapomínat na vitaminy. A to se týká i těch nejmenších strávníků.
Sezona, kdy se bude počasí neustále měnit, se opět blíží