JUST přichází z přírody
JUST přichází z přírody

Zajímavé. Čím jste to ochutila?

Zajímavé. Čím jste to ochutila?
04. březen 2019

Přivoníte si ke kořence nebo jídlu a zaváháte. Pepř. Ale co to… citron? Hlavně pepř. Až potom citron? Právě jste dostali příležitost přivonět si k Citronovému pepři.

Zkušené hospodyně a labužníci, kteří zkrátka rádi vaří, Citronový pepř dobře znají. Tato zajímavá kombinace soli, černého pepře, jemného citronového aroma a vybraných druhů zeleniny se hodí zejména k přípravě ryb, bílého masa a zeleninových polévek. Trocha tohoto koření dodá pokrmu svěží podtón, který nejednoho strávníka přiměje zeptat se na recept.

Citronový pepř od Nahrinu skvěle chutná také jako součást salátové zálivky (ať již z jogurtu nebo zakysané smetany), někteří zákazníci na toto koření nedají dopustit dokonce i při konzumaci tlačenky. Proti gustu žádný dišputát, těžko vás ještě něčím překvapíme. Inspirativní by pro vás možná mohl být jednoduchý tip na obalování řízků, nugetek nebo kuřecích paliček. Přisypte zhruba jednu lžíci Citronového pepře do mouky určené k obalování a dále pokračujte v trojobalu a smažení tak, jak jste zvyklí. Kontrast smaženého masa a citronového aroma je oblíbený kulinářský trik, ostatně jednotlivé porce s řízky často zdobí právě plátek citronu.

Pokud dumáte nad tím, co o víkendu uvařit, pročtěte si on-line recepty od Nahrinu, které jsou k mání také v tištěné kuchařce Vaříme s Nahrinem.

Dobrou chuť!

Váš JUST CS