JUST přichází z přírody

Salát s grilovaným masem

Salát s grilovaným masem
24. červen 2020

Ke grilovanému masu v létě patří dobrý salát. Vyzkoušejte náš recept s novým kořením Piccante.

Propláchnutý salát a rukolu natrhejte na kousky a pročechrejte ve větší míse. Nakládanou červenou řepu nechte okapat a přidejte do mísy. Dále do mísy přisypte sezamová semínka, přilijte Bodlákový olej a směs jemně promíchejte. Mísu se salátem přikryjte fólií a prozatím dejte do lednice. Krůtí maso očistěte, omyjte a nakrájejte na kousky vhodné k servírování. Pokrájené maso buď zatáhněte na dobře rozpálené grilovací pánvi či na grilu a propečte jej. Horké pánve s tukem můžete využít i k rychlé přípravě krutonků z toastového chleba. Tepelně upravené maso v misce ochuťte Kořením na maso pro labužníky a směs párkrát prohoďte. Na talířích vytvořte hnízdečka ze salátové směsi, na kterou položte maso a krutony. Hotové porce posypte trochou strouhaného sýru parmezánového typu.

Tip: Chcete-li tomuto receptu dodat šmrnc, použijte také špetku koření Piccante.

Suroviny:
• 1 velký čerstvý hlávkový salát
• 1 balení rukoly
• 1 malá sklenička nakládané červené řepy
• 2 lžičky sezamových semínek
• 500 g krůtích prsních řízků
• 2 plátky toastového chleba (krutonky)
• 100 g strouhaného sýru parmezánového typu
Bodlákový olej Nahrin
Koření na maso pro labužníky Nahrin
Piccante Nahrin

Prohlížením těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které zefektivní procházení tohoto webu.